Děti na přímém letním slunci je riziková kombinace

Nechceme hned na začátku malovat čerta na zeď, ale věděli jste že rakovina kůže patří mezi nejčastější formy rakoviny? Přitom se lze vcelku dobře chránit. Proč je tedy tak častá? Lidé prostě zanedbávají ochranu pokožky na přímém sluníčku, které je obzvlášť pro děti velmi nebezpečným jevem.

Platí u opalovacího tělového mléka přímá úměra mezi cenou a kvalitou?

Ano i ne! Lze totiž předpokládat, že dražší opalovací krémy nebo tělová mléka působí na pokožku vaší rodiny lépe než ta levná. Nezáleží pouze na SPF (sun protection factor neboli ochranný faktor). Budeme předpokládat, že opalovací tělové mléko za 150 Kč a 600 Kč s ochranným faktorem 30 ochrání před sluncem přibližně stejně. Tam ale jejich podobnost často končí (nemusí to platit ve všech případech).

Přece jenom když chráníme minimálně naše nejmenší před sluncem, nechceme, aby to bylo za cenu jiných vedlejších účinků. Proto vám nabízíme čistě BIO přírodní opalovací tělová mléka od kvalitní bulharské značky Wooden Spoon. Nejen že spolehlivě chrání před ostrým sluníčkem celou vaší rodinu, zároveň nepůsobí nepříznivě chemickými procesy na kůži, protože se jedná o velmi kvalitní a přírodně smýšlející značku. Koneckonců složení všech produktů od Wooden Spoon je uvedené v popisu každého výrobku.