Sklad s osobním odběrem v České Lípě

Stěhování prodejny

Vážení zákazníci, bohužel jsme dospěli k závěrečnému rozhodnutí, že kamenná prodejna otevřená v Listopadu 2023 v České Lípě v ulici Mariánská nesplňuje taková čísla, abychom tam mohli trávit denně 8 hodin. Abychom vám odkryli nějakou statistiku, prodejna produkovala 6% z celkového obratu firmy, zbytek táhnul e-shop. Prodejnu jsme původně otevřeli zejména z toho důvodu, že do té doby jsme veškeré zboží měli doma a přerůstalo nám to přes hlavu. Když jsme na podzim minulého roku hledali prostory pro uskladnění, nabídek moc nebylo a prodejna byla jen o něco málo dražší, než sklady s hygienickým prostředím pro náš sortiment. Nyní po více jak půl roce a nemalých výdajích za reklamu pro Českou Lípu na sociálních sítích a vyhledávacích portálech jsme našli ideální prostor pro naše zboží, kam vás případně můžeme pozvat, aby jste si zboží prohlédli a vybrali. Do skladu budeme pravidelně jezdit každý den odpoledne balit zásilky objednané z e-shopu.

Od kdy budeme na nové adrese a tudíž bude prodejna v Mariánské ulici uzavřena?

Prodejnu uzavíráme 28.6.2024 a během víkendu 29.6.2024 se budeme stěhovat. Od 1.7. již budeme plně fungovat na nové adrese.

Jaká je tedy nová adresa výdejního skladu?

Nová adresa je pouze opravdu pár kroků od původní prodejny. Újezd 3434, Česká Lípa, budova v areálu SČVK.

Jak si tedy budu moct vyzvednout zásilku?

Prostě si uděláte objednávku zde na e-shopu s osobním odběrem a do poznámky objednávky napíšete, v kolik hodin kterého dne si pro objednávku přijdete, abychom tam pro vás byli. Rovněž si můžete vybrat rozvoz po České Lípě s dopravou od 500 Kč zdarma, jinak za 59 Kč.

Co když si budu chtít zboží vybrat osobně?

Samozřejmě pokud budete mít vybrané zboží, ale budete si ho chtít nejdříve prohlédnout, vyzkoušet nebo vybrat barvu, vezmeme vás do skladu a můžete se pohodlně rozhodnout.

Bude zachována půjčovna hamak na kočárek?

Ano samozřejmě, skladem se nic nemění, stále budeme hamaky půjčovat a instalovat vám na kočárky. Vše bude jenom po přechozí domluvě.

Veškeré dotazy ohledně osobního odběru zboží, skladu, půjčovny a zkoušení hamak na kočárek směřujte na tel.: 724 187 711 nebo e-mail podpora@parkid.cz