Hrací koutek pro vaše děti

Součástí naší prodejny je nově také malá hernička pro vaše děti. Otevírací doba je shodná s otevírací dobou prodejny (více info o prodejně ZDE).

Jedná se o jednu místnost sousedící s prodejní plochou obchodu, kde se můžou vaše ratolesti zabavit, zatímco vy si můžete v klidu prohlédnout zboží nebo si jen pohrát s vaším dítětem a zjistit tak, které hračky ho zaujaly. V herničce se totiž nachází také menší množství hraček, které zároveň nabízíme k prodeji.

Pro dospělý doprovod nabízíme také možnost zakoupení výběrové kávy do kelímku s sebou, kterou vám připravíme na místě. Dětem rádi připravíme s sebou například "babyccino" neboli teplé našlehané a přirozeně nasládlé mléko (bez přidaného cukru).

Všechny varianty nápojů jsme bohužel z hygienických důvodů povinni nabízet pouze do kelímků s sebou, jelikož prodejna ani herní koutek nejsou vybaveny WC pro zákazníky.

V herničce prosíme o dodržování řádu, který jsou k dispozici k přečtení před vstupem do prostoru herní místnosti.

Jedno a to nejzákladnější pravidlo, u kterého velmi prosíme všechny, aby bylo dodržováno:

I když vám rádi dohlédneme na vaše děti, zatímco si budete prohlížet zboží, konečná zodpovědnost je vždy na vás jako doprovodu a proto vy odpovídáte za své děti. Prosíme, respektujte to, protože i když máme děti velmi rádi, nemůžeme přebírat odpovědnost za vaše děti. Vstup do herní místnosti je na vaši odpovědnost a to za všech okolností. Moc děkujeme za pochopení.

Jistě vás zajímá, zda vás bude pobyt v hracím koutku něco stát nebo ne. Možnosti zpoplatnění jsme probírali delší dobu ještě před zprovozněním herničky, ale úpřimně k zavedení ceníku se prozatím uchylovat nechceme. Proto je prozatím vstup ZDARMA a za předpokladu, že tato výhoda pro zákazníky nebude zneužívána v podobě ničení vybavení nebo jiného nerespektování pravidel herny, nemáme důvod nic zpoplatňovat.

Neváhejte nás navštívit, pobyt v herní místnosti není podmíněn nákupem, proto se nebojte dorazit. My se na vás těšíme

Vstup s kočárky je povolen, místo na odstavení kočárku máme.