Naše nová prodejna v České Lípě

Vážení zákazníci, zveme vás do naší nové prodejny, kde najdete veškerý náš sortiment. Ceny a nabídka jsou stejné jako na e-shopu.

Prodejnu jsme otevřeli, aby jste měli možnost seznámit se se zbožím fyzicky a mohli se na místě rozhodnout, zda vám vše vyhovuje.

Rádi vám se vším poradíme a vybrané produkty si můžete přímo na prodejně vyzkoušet.

Nebojte se k nám zajít i s vaší ratolestí. Pro děti je zde připravena samostatná hernička, ve které se můžou děti zabavit (pro více info o herničce klikněte ZDE).

Bez problému se k nám dostanete také s kočárkem, který rozhodně nemusíte nechávat venku.

V případě že jste si vybrali zboží na e-shopu, můžete si ho klidně objednat s vyzvednutím na prodejně a následně zde se rozmyslet, zda o něj stále stojíte.

🏠 Kde že nás tedy najdete?

 Mariánská 596, Česká Lípa (přibližně 3 minuty chůze od náměstí)

Foto prodejny zvenčí (bývalé kuchyně Nolte)

Foto prodejny zevnitř

🕑 Kdy nás zde zastihnete?

Pondělí - Pátek: 9:30 - 17:30

Sobota a Neděle: ZAVŘENO

V případě, že si budete chtít přijet vyzkoušet hamaku Mazelaki během víkendu, nemáme s tím většinou vůbec problém, zavolejte nám prosím předem a určitě si na vás uděláme čas.

💳 Jak u nás můžete platit?

Hotově i kartou

🚘 Jak u nás zaparkujete?

🙋‍♀️ Nevyznáte se v produktech, které u nás uvidíte?

Nemějte starost. Zboží máme různorodé a ne u všeho je na první pohled jasné, o co jde. Proto se prosím neváhejte kdykoliv ptát. My vám vždy rádi poradíme a o každém výrobku vám něco povíme. Určitě nás tím neobtěžujete, jsme tu právě kvůli tomu.

Všechny naše výrobky jsou schválené, testované či certifikované a nezávadné. Ke každému produktu se váže nějaký schvalovací proces.

 

☕ Něco navíc na rozloučenou!

Víme, jak dokážou být dny s dětmi vyčerpávající. Proto se u nás zastavte a na cestu vám rádi nabídneme výběrovou kávu ve vybrané podobě. Káva je dovážená z různých koutů střední a jižní Ameriky nebo Afriky. Je pražená v českých pražírnách. Kávu máme rádi a děláme ji s láskou a chceme, aby jste ji ochutnali s námi. Dopřejte si z následující nabídky:

 

Espresso (cca 30ml) - 30 Kč

Espresso Doppio (cca 60ml) - 40 Kč

Americano (cca 160ml) - 40 Kč

Cappuccino klasické (cca 160ml) - 45 Kč

Flat white (cca 160ml) - 55 Kč

Caffè latte (cca 300ml) - 50 Kč