S radostí oznamujeme, že na prodejně se začíná pracovat

 Stáli jsme před rozhodnutím, jakým směrem se posunout a čím bychom se my mohli vám zákazníkům odvděčit za vaši loajalitu. Ti kdo nás znají, vědí, že značky, které převážně nabízíme v našem sortimentu, mají velkou oblibu právě mezi maminkami, které chtějí pro sebe a své děti to nejlepší.

V každém případě vždy, když jsme do naší nabídky zařazovali nové produkty nebo rovnou značky, jsme nejdříve daný produkt zkoušeli my sami, abychom věděli, že zachováme standardy e-shopu na takové úrovni, na které byla naše myšlenka založena ještě mnohem dříve před vznikem internetového obchodu. V drtivé většině případů se opakoval scénář, kdy jsme trochu skepticky objednali testovací produkt a dorazil naprosto úžasný, krásný a praktický výrobek, ve který jsme ani nedoufali. To je bohužel nevýhoda sebelepších fotek, ze kterých prostě nedokážeme vnímat opravdovou krásu a potenciál dané věci. A my víme, že to takto má spousta lidí...

Proto jsme se rozhodli, že vám to usnadníme. Veškerý náš sortiment vystavíme a necháme vás si zboží fyzicky prohlédnout. Prostě a stručně, otevřeme prodejnu, ve které se na vás budeme těšit. Rádi poradíme a pomůžeme, jak jen budeme moct. 

A kdy že to bude? Pokud vše půjde hladce a nevzniknou nepředvídatelné komplikace, budeme se na vás těšit na "otvíračku" začátkem Listopadu 2023. Konkrétní den, čas a adresu se včas dozvíte buď zde na blogu našeho e-shopu nebo samozřejmě na Instagramu a Facebooku.